Wat is het melken van de prostaat

Het melken van de prostaat is een actie waarbij de prostaat wordt gestimuleerd.

Het is vooral populair in de gay en BDSM scenes waarbij mensen iets stimulerends in het poepgaatje van een ander persoon steken om de prostaatzak heen en weer te bewegen.

De prostaatzak is ongeveer zo groot als een walnoot en doordat deze heen en weer wordt bewogen is het mogelijk dat deze een hoopje zaad vrijlaat.

Wat is een prostaatontsteking

De prostaat is een klier in het menselijk lichaam die zo groot is als een kastanje. Hier wordt de prostaat dan ook erg vaak mee vergeleken ook door de vorm die een prostaat heeft. De klier ligt onder de blaas en men kan de prostaat voelen via de anus. De prostaat ligt om de plasbuis heen gevouwen en produceert het vocht waar de zaadcellen in zwemmen.

Wanneer men een ontsteking aan de prostaat ondervindt dat kan dit op verschillende plaatsen pijn geven. Voornamelijk zal dit pijn leveren tussen de anus en de balzak of in de onderbuik van het menselijk lichaam. Soms in de pijn zeurend en soms is de pijn erg heftig. Hierdoor is het mogelijk dat het branderig aanvoelt bij het plassen en kan het zijn dat u vaker naar het toilet moet dan normaal.

Ontsteking plasbuis

Een ontsteking aan de prostaat wordt over het algemeen veroorzaakt door bacteriën. Over het algemeen gaat het over bacteriën die bij iedereen in de darmen leven en daarnaast bij de plasbuis voorkomen. Wanneer ze via de plasbuis de blaas binnen komen hechten ze zich aan de blaaswand en dringen ze door tot in het klierweefsel van de prostaat.

Aantonen van een prostaatontsteking

Men kan de prostaat van een menselijk lichaam aftasten via de anus. Hierbij voelt de prostaat pijnlijk aan en soms gezwollen wanneer deze wordt betast. Ook kan er een urineonderzoek worden gedaan om een inzicht te krijgen in de toestand van de prostaat. De uitslag van een urineonderzoek is vaak binnen een dag bekend en toont aan welke bacterie de ontsteking veroorzaakt.

Medicijn tegen ontsteking prostaat

Hierbij kan men ook meteen zien welk medicijn het beste helpt tegen de ontsteking aan de prostaat. Bij het opvangen van de urine is het aan te raden om de ochtendurine te gebruiken van een patiënt aangezien deze de meeste duidelijkheid verschaft doorgaans. Daarnaast is het verstandig om het potje met urine in een koelkast te bewaren.